fbpx
Telefon: 0751.201.507

De ce am avut nevoie să preluăm Hidrotransfer Timișoara?

Ne place să credem că suntem o afacere dinamică. De aceea ne străduim să venim în fața clienților noștri cu servicii din ce în ce mai diversificate, dar și din ce în ce mai specializate. Integrarea Hidrotransfer Timișoara și a serviciilor oferite în portofoliul nostru a fost tocmai un pas înainte pe care l-am făcut în direcția pe care ne-am stabilit-o. Așadar, pe lângă serviciile convenționale de cosmetică auto reușim să propunem un nivel crescut de personalizare al elementelor auto dar și un finisaj superior din punct de vedere calitativ.

Ce este hidrotransferul?

În primul rând, să lămurim ceea ce înseamnă hidrotransferul. Este important deoarece este un procedeu care, probabil, pentru cea mai mare parte a proprietarilor de mașini este necunoscut. Așadar, water transfer printing sau hidrotransfer este un procedeu care permite imprimarea de modele complexe pe elemente cu forme neregulate. Așadar, o serie de elemente auto pot să primească noi texturi și culori prin care să-și dobândească un caracter de unicitate. De la jante, până la elementele interioare din bord, cea mai mare parte a elementelor unei mașini pot fi personalizate printr-un astfel de procedeu.

Hidrotransferul este compatibil cu orice tip de material, fie că este vorba de tablă, plastic, fibră de sticlă sau aliaje, iar modelul imprimat pe element este rezistent la factorii generali de uzură, cum ar temperaturile ridicate. Această proprietate recomandă procedeul pentru personalizare tobelor moto, capace de motor sau alte elemente care trebuie să reziste al temperaturi ridicat.

De ce aveam nevoie de un asemenea serviciu în portofoliul nostru?

Noi avem o specializare distinctă în procedeele de colantare. Prin colantare am reușit să transformăm o serie de mașini, oferindu-le un look mai sportiv, mai agresiv sau, în funcție de dorințele clientului, mai elegant. De multe ori, transformările pe care am reușit să le facem au fost oarecum spectaculoase. Cel puțin așa am dedus din reacțiile clienților în momentul în care le-am predat mașinile.

Totuși, cu cât avansam în această direcție, cea de schimbare de look a mașinilor, în mod natural a intervenit nevoia de a extinde personalizarea și la nivelul elementelor auto care nu erau accesibile colantării, cum ar fi jantele sau elementele de bord. Așadar, pentru a avea capacitatea de a oferi un serviciu complet și complex aveam nevoie de asimilarea know-how-ului, a tehnologiei și a experienței Hidrotransfer Timișoara.

Suntem siguri că noua gamă de servicii va deveni atractivă, cel puțin pentru nișa pasionaților de mașini care vor să iasă din rând și să schimbe look-ul standard cu unul personalizat care să-i reprezinte deplin.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2022
web design by DowMedia
Call Now Button
Open chat