fbpx
Telefon: 0751.201.507

Termeni şi condiţii

Vă mulțumim pentru vizită și sperăm să regăsiți informațiile, resursele, serviciile și produsele de care aveți nevoie. Accesul la informațiile, resursele, serviciile și produsele de pe site este reglementat de acest set de termeni și condiții.

Informații generale

Site-ul www.autocbn.ro este administrat de SC AUTO CBN INTERNAȚIONAL SRL, cu sediul în Comuna Varias, Nr 139, cu numărul de înregistrare în Registrul Comerțului J35/2735/2021 și codul de identificare fiscală 44554792. Adresa de e-mail disponibilă pentru trimiterea de sesizări sau alte comunicări referitoare la funcțiile și resursele site-ului este office@autocbn.ro.

Acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare

Prin continuarea vizitării site-ului, utilizatorul își asumă respectarea reglementărilor prevăzute în secțiunea „Termeni și condiții”, iar administratorul site-ului oferă accesul către informațiile, resursele, produsele și serviciile publicate pe site. În același timp, administratorul își rezervă dreptul de a modifica orice element de conținut din site, sau de a adăuga elemente noi fără o notificare prealabilă a utilizatorului.

Proprietatea conținutului

Conținutul publicat pe site este creat de către administrator și îi aparține în totalitate. Copierea informațiilor, a elementelor grafice și a imaginilor pe alte suporturi online nu se poate face fără acordul prealabil al administratorului.

Copierea textelor sau a elementelor grafice de pe site și reproducerea lor pe orice alt suport, fără acordul prealabil al administratorului constituie o infracțiune și este tratată conform legislației în vigoare.

Folosirea informațiilor

Informațiile publicate pe site au ca scop informarea generală și nu sunt însoțite de garanții implicite sau explicite. Utilizatorul își asumă răspunderea pentru folosirea informațiilor regăsite în scopuri practice.

SC AUTO CBN INTERNAȚIONAL SRL declină orice fel de răspundere cu privire la daunele sau prejudiciile pe care cineva le-ar putea avea în urma folosirii informațiilor regăsite pe site. În același timp, SC AUTO CBN INTERNAȚIONAL SRL nu își asumă răspunderea pentru acuratețea informațiilor, deși face eforturi regulate pentru întreținerea acestor informații.

Achiziționarea serviciilor

SC AUTO CBN INTERNAȚIONAL SRL pune la dispoziția vizitatorilor site-ului o secțiune de magazin online în care se regăsesc pachete de servicii pe care utilizatorul le poate achiziționa. Utilizatorul poate achiziționa prin comandă online orice număr de servicii.

Fiecare pachet de servicii este prezentat în detaliu, iar utilizatorul este sfătuit să citească descrierea completă. În cazul în care există nelămuriri, acestea pot fi adresate prin e-mail, la office@autocbn.ro.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2023
web design by DowMedia
Cos de cumparaturi
Call Now Button