fbpx
Telefon: 0751.201.507

Când, cum, și de ce este necesară întreținerea tapițeriei din piele?

Tapițeria din piele dă o eleganță aparte oricărui habitaclu dar, pentru a păstra aspectul impecabil este necesară o întreținere corespunzătoare, cu acțiuni regulate. În caz contrar, proprietățile fizice și estetice ale pielii se vor degrada, ceea ce va dăuna aspectului general al mașinii.

În primul rând, pielea este un material natural care, indiferent cu ce ar fi tratat, într-un interval de timp mai lung sau mai scurt va începe să arate efectele uzurii. Acțiunile razelor UV, a căldurii, precum și acțiunile mecanice curente vor lăsa urme la nivelul pielii. În timp aceste urme de uzură vor deveni din ce în ce mai vizibile și pot degenera. Cu cât aceste probleme sunt ignorate, cu atât reparațiile vor deveni mai costisitoare.

Când?

Ideal, este ca operațiunile de întreținere să fie făcute regulat. Obiectivul principal este acela de a actualiza sistemul de protecție al pielii, de a elimina urmele superficiale de uzură înainte să devină o problemă și de a face mici reparații dacă este nevoie. În funcție de utilizare, este recomandat ca, cel puțin o dată pe an să se intervină cu un detailing interior care să cuprindă și tratamentul dedicat pentru piele.

Cum?

În comerț, există o serie de produse care promit protecția pielii. Totuși, înainte de a alege unul dintre aceste produse pentru o utilizare curentă, este recomandată o documentare amănunțită. Aceste produse par atractive prin ceea ce promit și prin prețurile accesibile. De multe ori, realitatea nu corespunde cu ceea ce scrie pe etichetă. Cea mai bună protecție este obținută doar printr-o intervenție profesională cu produse testate, aplicate corect, într-un salon specializat de cosmetică auto.

De ce?

Răspunsul la această întrebare este unul simplu: prevenția este mult mai eficientă decât reparația. Aplicarea unor tratamente profesionale va crește durata de viață a pielii, îi va crește rezistența la uzură și îi va menține aspectul estetic. Noi, recomandăm fiecărui client intervalele la care trebuie să revină în salon pentru aplicarea unui tratament preventiv. Intervalul este personalizat în funcție de regimul de utilizare al autovehiculului.

În cazul în care sunt neglijate elementele de întreținere, pielea se va degrada, ceea ce va însemna reparații costisitoare.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2023
web design by DowMedia
Cos de cumparaturi
Call Now Button