fbpx
Telefon: 0751.201.507

Intervenție rapidă reușită! Recondiționarea unei tapițerii din piele

Atunci când uzura își spune cuvântul este nevoie de o intervenție promptă pentru remedierea situație. În caz contrar, daunele provocate de uzură evoluează iar reparațiile devin din ce în ce mai complexe și, bineînțeles, mai costisitoare pentru proprietar.

Întotdeauna recomandăm, în primul rând, o mentenanță corespunzătoare care favorizează prevenția efectelor uzurii. În cazul în care operațiunile de mentenanță nu sunt realizate regulat sau acțiunile sunt aplicate într-un mod neprofesional, apare, inevitabil, uzura.

Tapițeria din piele este expusă unei deteriorări accentuate, mai ales dacă nu primește acțiunile de întreținere de care are nevoie. Astfel se ajunge în situații asemeni celei pe care am rezolvat-o recent. Din fericire, proprietarul a venit la timp, iar noi am putut interveni rapid.

Situația inițială

În urma utilizării, cusătura din partea stângă a scaunului șoferului a cedat. Inițial au fost desprinse doar câteva fire, dar, în timp crăpătura s-a extins. Proprietarul folosește mașina într-un regim intensiv, așa că intervalul de timp în care scaunul șoferului s-a degradat a fost unul relativ scurt.

Etapele reparației

Odată ce am evaluat situația, am avut imediat un plan de acțiune care urma să rezolve problema într-un timp foarte scurt. Termenul de livrare era unul foarte scurt deoarece proprietarul avea nevoie urgentă de mașină.

Ne-am organizat operațiunile, astfel încât să ne conformăm cerințelor clientului.

În primul rând, am folosit un adeziv special pentru piele pentru fixarea de materialul interior. Odată ce adezivul a fost aplicat, crăpătura a putut fi închisă.

A urmat uscarea adezivului, etapă care a fost epuizată foarte repede. Folosim materiale de calitate în toate operațiunile noastre tocmai pentru a putea oferi o valoare adăugată importantă serviciilor noastre. În acest caz, valoarea adăugată pe termen scurt a fost intervalul minim de timp în care am reușit să intervenim.

Deoarece ne doream un rezultat impecabil din punct de vedere estetic dar și durabil, după ce adezivul s-a uscat, am cusut linia crăpăturii. Astfel am întărit prinderea între cele două straturi și am finisat lucrarea într-un mod calitativ.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2022
web design by DowMedia
Call Now Button
Open chat