fbpx
Telefon: 0751.201.507

Sfaturi pentru montarea foliilor auto omologate

Într-un articol anterior vorbeam despre beneficiile foliilor auto omologate. În timp ce aceste accesorii auto se pot demonstra extrem de utile în ceea ce privește protecție interiorului mașinii, dar și a pasagerilor împotriva acțiunii agresive a razelor UV, foliile auto nu-și demonstrează maximul beneficiilor pe care le pot oferi dacă nu sunt montate profesional, de către un prestator autorizat în acest sens.

În primul rând reglementările legale impun montarea de folii doar în ateliere autorizate deoarece, odată ce au fost aplicate, atelierul trebuie să elibereze un document care atestă certificatul de conformitate și licența emisă de Organismul de Certificare Produse, al Registrului Auto Român. Acest document este absolut necesar și este solicitat de către organele abilitate în cadrul controalelor de rutină sau a celor specifice.

Practic, deoarece modificarea transparenței geamurilor nu este consemnată pe talon sau pe cartea de identitate, documentul eliberat de către montator substituie această mențiune din documentele mașinii.

Apelarea la serviciile unui montator autorizat presupune și o serie de alte avantaje, dincolo de cele legale. În primul rând, ai garanția unui produs de calitate, conform cu normele în vigoare. Pe lângă beneficiile de protecție, un set de folii omologate asigură și o utilizare durabilă, în condițiile unei montări conforme cu specificațiile producătorului.

Montarea foliilor auto este recomandată pe geamurile din spate în special în cazul mașinilor de familie în care călătoresc frecvent copii. Aceștia vor fi protejați de acțiunea puternică a razelor UV în timpul verilor toride, putându-se bucura de călătorii plăcute.

La AutoCBN, avem expertiza și uneltele necesare pentru montarea profesională a foliilor auto omologate. Lucrăm doar cu produse profesionale, astfel încât să putem oferi cele mai înalte standarde de calitate clientților noștri.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2023
web design by DowMedia
Cos de cumparaturi
Call Now Button