fbpx
Telefon: 0751.201.507

Igienizare climă AROMATEK

◾ Am adus pe piața din România unicul aparat de igienizare climă AROMATEK care folosește MOLECULA VIE adică 32 esente naturale care nu afectează cu nimic sănătatea, inclusiv benefic și recomandat de doctori pt copilași și cei bolnavi de astm!

◾ Eliminare mirosuri neplăcute și dezinfectare interior și climă de bacteria LEGIONELLA !!!

◾ Legionella este o bacterie gram negativă ce cuprinde specii care cauzează legioneloza sau boala legionarului.

◾ Odată intrată in organism, bacteria incubează o perioadă de circa 2 săptămâni. Simptomele includ manifestări asemănătoare cu cele ale gripei: febră, frisoane și tuse uscată. În cazul stadiilor avansate, apar probleme gastrointestinale, afectarea sistemului nervos, diaree, greață,stare generala alterata si care se agraveaza in fiecare zi cu decompensare respiratorie,cei mai afectati fiind copiii pana in 12 ani si batranii. Se pare că principalul vinovat de boala legionarului este Legionella pneumophila, cu o putere foarte mare de răspândire.

◾ Pentru prevenirea dezvoltarii si supravietuirii coloniilor bacteriei Legionella,este recomandat ca in sistemele de racire-incalzire(aparate de aer conditionat,atat cele de tip industrial cat si cele de apartament),boilere etc sa se intervina pentru dezinfectarea acestora cel putin o data / de 2 ori pe an.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2023
web design by DowMedia
Cos de cumparaturi
Call Now Button