fbpx
Telefon: 0751.201.507

Detailingul tapițeriei din piele dă un look nou interiorului mașinii

Tapițeria din piele, mai ales cea de culoare deschisă oferă interiorului un aspect special, mai ales pielea de culoare deschisă. Chiar dacă variantele de piele deschisă la culoare, crem, alb sau gri deschis, sunt în topul preferințelor celor cu astfel de exigențe pentru interiorul autovehiculului, acestea sunt foarte sensibile la murdărie. De aceea, au nevoie de o atenție specială.

Pielea cu nuanțe deschise se va murdări relativ repede. Mai mult, pentru o utilizare durabilă curățarea nu este suficientă. Este necesar să se efectueze și o serie de intervenții pentru protejarea materialului. Prin aceste intervenții, pielea își va păstra mai mult timp aspectul curat și va fi protejată împotriva uzurii. Protecția împotriva uzurii este esențială în locurile în supuse cel mai frecvent la acțiuni mecanice, respectiv volanul și scaunul șoferului.

Așadar, este nevoie de un serviciu profesional de detailing auto interior care să poată acoperi toate etapele recondiționării, de la cele pregătitoare, la cele de protecție și finisare.

În timp, depunerile de murdărie și neglijarea unei igiene corespunzătoare a mașinii duce nu doar la degradarea materialelor, ci și la crearea unui mediu nesănătos pentru pasageri. Chiar dacă în unele cazuri nu este foarte vizibil, stratul de murdărie există și creează mediul propice pentru dezvoltarea de bacterii care pot afecta sănătatea, mai în rândul copiilor dacă aceștia sunt expuși în mod repetat.

Pentru a oferi un serviciu profesional de detailing a interioarelor tapițate cu piele naturală, la AutoCBN am implementat o procedură în care sunt descrise clar operațiunile care se efectuează în fiecare etapă, astfel încât să oferim un standard de calitate uniform tuturor clienților noștri. Bineînțeles, lucrăm cu produse profesionale care asigură o calitate superioară dacă sunt aplicat corect.

La finalizarea ciclului de detailing, interiorul mașinii va avea un look nou, curat, iar mediul va fi unul dezinfectat și sigur pentru o exploatare în siguranță. Nu în ultimul rând, suprafețele din piele vor fi protejate și își vor păstra aspectul chiar și în condițiile unei utilizări intensive.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2023
web design by DowMedia
Cos de cumparaturi
Call Now Button