fbpx
Telefon: 0751.201.507

Detailingul interior este mai mult decât un set de operațiuni cosmetice

O mașină a cărei interior interior beneficiază de o întreținere regulată a curățeniei asigură un mediu igienic și sănătos atât pentru șofer cât și pentru pasageri.

Regimul zilnic de exploatare a mașinii personale sau a celei de serviciu duce, inevitabil, la murdărirea lui și la acumularea diferitelor obiecte mai mult sau mai puțin utile. De la bonuri, la ambalaje și pahare de cafea, până la resturi alimentare, toate se pot acumula în interiorul mașinii. Pe lângă acestea, intră și o serie de bacterii atât prin gurile de ventilație, cât și aduse din exterior de șofer și de pasageri.

În aceste condiții, este necesară o curățare regulată a interiorului, pe lângă aspirarea curentă și ștergerea prafului de pe bord. Recomandarea este pentru un set mai complex de operațiuni care presupune și o dezinfectare completă a habitaclului. Chiar dacă nu există urme de murdărie, operațiunile de detailing interior înlătură particulele de murdărie, de praf și bacteriile care pot dăuna calității aerului în interiorul mașinii.

Astfel, cei care au anumite sensibilități sau alergii nu vor fi afectați de elementele contaminante din habitaclu. Mai mult, detailingul interior ajută enorm la facilitarea întreținerii curățeniei habitaclului. Odată ce s-au parcurs etapele specifice și au fost aplicate soluțiile profesionale pe tapițerie și pe bord, va fi asigurată și o oarecare prevenție împotriva depunerii murdăriei în profunzime.

Spre deosebire de spălătoriile convenționale care asigură o curățare cosmetică, de suprafață, atât la interior, cât și la exterior, detailingul vine cu un set de proceduri și soluții profesionale prin care se asigură o curățare în profunzime, o protecție superioară a suprafețelor, precum și un grad superior de igienă.

Așadar, este recomandat ca, din când în când, la intervale determinate de regimul de exploatare al mașinii, să fie făcut un set de operațiuni complete de detailing interior.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2022
web design by DowMedia
Call Now Button
Open chat