fbpx
Telefon: 0751.201.507

Detailing auto interior: Top 10 locuri neglijate la o curățare convențională

Majoritatea clienților noștri pun un accent pronunțat pe curățenia mașinii la interior. De multe ori, în spatele unei curățenii aparente, se pot ascunde locuri care au fost neglijate și acumulează murdărie și dezordine. De aceea, un serviciu profesional de detailing interior este recomandat pentru a curăța acele locuri care scapă unei cosmetizări curente.

Noi am descoperit următoarele 10 locuri ca fiind predispuse la acumularea murdăriei și a dezordinii.

1. Torepdoul: este un spațiu de depozitare care ajunge să se supraaglomereze cu obiecte inutile. De obicei, acolo sunt „ascunse” obiectele care trebuie aruncate. De cele mai multe ori sunt uitate până când spațiul devine neîncăpător.

2. Parasolarele: în timpul unui program de curățare convențional, de puține ori sunt deschise și curățate parasolarele. În consecință, se adună praf care intră în profunzime în material și devin greu de curățat cu produse obișnuite.

3. Spațiul de sub uși: aici se acumulează rapid murdărie, așa că este nevoie de o curățare ma frecventă.

4. Sub preșuri: din grabă, mulți proprietari apelează la spălătoriile self-service unde vor scutura covorașele, dar nu vor curăța corespunzător și spațiul pe care acestea îl acoperă. Aici se va acumula murdărie care va pătrunde în fibra materialului de pe podea și este nevoie de o curățare profesională.

5. Zona din jurul pedalelor: este predispusă la acumularea de murdărie. La fel ca zona de sub uși, are nevoie de o curățare frecventă, mai ales în timpul perioadelor ploioase.

6. Sub scaune: este o zonă greu accesibilă în care se acumulează murdărie. Această zonă poate fi igienizată corespunzător doar de un serviciu profesional de detailing interior. Este o operațiune mai complexă care presupune demontarea scaunelor și a banchetei.

7. Suporturile de pahare: inevitabil, aceste zone se murdăresc frecvent cu elemente care se curăță mai greu. În plus, acumulează praf.

8. Portbagajul: chiar dacă este aspirat frecvent, poate acumula rapid energie, mai ales în cazul persoanelor foarte active, sportive, care transportă cu mașina o serie de elemente generatoare de murdărie.

9. Tetierele: în timp, dacă nu sunt curățate corespunzător pot acumula murdărie.

10. Grilele de aerisire: aici se va depune praful foarte rapid, așa că este nevoie de o curățare regulată pentru a păstra un aer curat în mașină.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2022
web design by DowMedia
Call Now Button
Open chat