fbpx
Telefon: 0751.201.507

De ce mașina ta are nevoie de un polish auto profesional?

Încă din momentul în care o mașină iese pe poarta fabricii s-ar putea să aibă probleme la nivelul vopselei. Aceste probleme minore se pot agrava în timp, cauzând o deteriorare accelerată, în primă fază a stratului de vopsea, după care poate avansa la caroserie. De cele mai multe ori particulele fine de praf care se pot depune în timp ce vopseaua este încă umedă sunt principala cauză a acestor probleme.

În majoritatea cazurilor, aceste probleme sunt remediate de producător prin polish sau de către dealer, în cazul în care sunt identificate în timp util. Astfel, mașina ta nouă poate să fi trecut printr-un proces de polish înainte să fi intrat în posesia ei.

Polishul auto profesional este o operațiune benefică de mentenanță a aspectului exterior al autovehiculului atât timp cât este făcut corespunzător. Este foarte important ca, înainte de apela la un serviciu de polish auto profesional să te asiguri că este făcut de profesioniști deoarece, o „mână neformată” poate pătrunde prea mult în stratul de vopsea, dăunându-i. De exemplu, dacă se înlătură peste 50% din stratul de suprafață tot sistemul de vopsire poate fi periclitat.

Așadar, ar trebui să scăpăm de mitul conform căruia orice zgârietură „se duce la polish”. Ca regulă generală, dacă o zgârietură din vopsea poate fi simțită cu unghia, este prea adâncă pentru a fi înlăturată cu polish. În acest caz este nevoie de o vopsire a suprafeței afectate fără a sări de etapele pregătitoare specifice.
Inevitabil, oricât de atent ai conduce, apar zgârieturi. De multe ori nu este vorba de unele provocate de frecarea cu altă mașină, ci pur și simplu a acțiunii prafului sau a altor elemente naturale asupra vopselei. Pentru aceste micro zgârieturi polishul este soluția perfectă deoarece reușește să le elimine redând vopselei mașinii acea strălucire pe care a avut-o atunci când a ieșit din showroom.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2023
web design by DowMedia
Cos de cumparaturi
Call Now Button