fbpx
Telefon: 0751.201.507

Cosmetică auto în Timișoara: servicii profesionale sau convenționale?

Mașina îndeplinește nevoia esențială de deplasare zilnică și, în același timp este un mediu în care o mare parte dintre utilizatori petrec ore extinse. De aceea este nevoie, pe lângă aspectele de întreținere tehnică, este nevoie și de o mentenanță în zona de cosmetică auto.

Serviciile de cosmetică auto în Timișoara au devenit din ce în ce mai căutate, iar proprietarii de autovehicule se demonstrează a fi din ce în ce mai preocupați de aspectele care țin de întreținerea aspectului exterior al mașinii, dar și de igiena interioară. Odată cu cererea pentru acest tip de servicii a apărut o diversificare și o diferențiere tipurile de oferte de servicii de cosmetică auto în Timișoara.

Pe de-o parte sunt spălătoriile auto convenționale, iar pe de altă parte sunt serviciile profesionale de cosmetică. Fiecare dintre cele două ramuri propune beneficiile sale.

Spălătoria auto convențională

Acest tip de cosmetică auto este ideal pentru întreținerea curățeniei exterioare și interioare a mașinii. Acțiunile se derulează rapid, iar în câteva zeci de minute, proprietarul autovehiculului se va urca într-o mașină curată. Vizitele la spălătoria convențională sunt mai frecvente, iar costurile unei sesiuni de curățare interior-exterior sunt reduse. Totuși, chiar dacă imediat după ieșirea din spălătorie mașina arată foarte bine, igiena interioară și elementele legate de protecția vopselei specifice acestor operațiuni de spălare nu sunt la un nivel care să asigure durabilitate.

Cosmetica auto profesională

Această gamă de servicii implică operațiuni și intervenții mai complexe atât la interior cât și la exterior. Chiar dacă acțiunile de cosmetică auto profesională nu se fac în mod curent, este recomandat ca, la intervale regulate să fie reluate în special pentru întreținerea igienei interioare. În același timp, pentru operațiunile de interior se folosesc soluții speciale care asigură curățarea în profunzime a elementelor de bord, precum și protecția acestora împotriva uzurii.

La exterior pot fi aplicate o serie de acțiuni care au ca rezultat atât o curățare în detaliu a vopselei, înlăturarea zgârieturilor de suprafață, precum și recondiționarea lacului. Nu în ultimul rând, operațiunile efectuate la exterior implică și o tratarea vopselei în vederea protecției pe termen lung.

Echipa AutoCBN este specializată în servicii de cosmetică auto profesională. Lucrăm cu produse profesionale pentru un rezultat final cu beneficii durabile.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2022
web design by DowMedia
Call Now Button
Open chat