fbpx
Telefon: 0751.201.507

Ce este protecția nano-cermică pentru interioarele din piele și de ce o recomandăm?

Interiorul din piele a devenit un element pe care din ce în ce mai mulți cumpărători îl trec pe lista de dorințe în momentul în care plănuiesc să achiziționeze o mașină. Tocmai de aceea, pielea a apărut și între dotările opționale ale mașinilor din categoria mid-level, devenind mai accesibilă unei categorii mai largi de cumpărători.

Într-adevăr, interioarele din piele au atuurile lor, în special în ceea ce privește aspectul dar și senzația generală pe care o oferă habitaclului. Nu în ultimul rând, gradul de confort este unul net superior. Acestea sunt ți argumentele principale care determină cumpărătorul să se orienteze către un interior îmbrăcat în piele.

Odată cu beneficiile, pielea din habitaclul mașinii vine și cu o serie de nevoi speciale de mentenanță. În cazul în care sunt neglijate mentenanța și protecția, materialul va începe să prezinte urme de uzură care, în timp degenerează în deteriorări fizice severe. Crăpăturile, cutele sau cedarea cusăturilor sunt doar câteva dintre efectele unei întrețineri deficitare a interiorului din piele.

Ce determină apariția urmelor de uzură?

Apariția urmelor de uzură și evoluția lor nu poate fi atribuită unei cauze anume. Pur și simplu, utilizarea autovehiculului în condiții normale le va determina apariția.

Ca regulă generală, scaunul șoferului este primul pe care apar aceste urme, fiind și cel mai utilizat și cel mai supus deteriorării. Volanul și schimbătorul de viteze (în cazul în care sunt îmbrăcate în piele) au o expunere ridicată la uzură.

În cazul interioarelor din piele de culoare deschisă, intervin o serie de alți factori care determină degradarea optică. De exemplu, pilea se poate păta la contactul cu hainele, in special cu cele din denim. Acest tip de pete se înlătură foarte greu și, este foarte posibil, să nu poată fi înlăturate în totalitate.

Când intervine protecția nano-ceramică?

Protecția nano-ceramică este o soluție de detailing profesional cu ajutorul căreia se creează o peliculă invizibilă de protecție a pielii. Această peliculă previne uzura mecanică și, în același timp stopează pătrunderea elementelor contaminante în structura materialului. Astfel, pielea își va menține aspectul impecabil, iar întreținerea va fi mult mai ușoară.

Recomandăm ca operațiune importantă de întreținere a pielii aplicarea unei protecții nano-ceramice profesionale de 2-4 ori pe an, în funcție de utilizarea mașinii.

Astfel se poate face diferența în ceea ce privește durata de viață a aspectului impecabil al interiorului. În plus previne degradare fizică accentuată, proces care devine vizibil prin crăpături și cedare a crăpăturilor. Aici, reparațiile devin mai costisitoare, presupun un timp mai lung de indisponibilitate a mașinii și, foarte important, este posibil ca rezultatul obținut să fie unul cu imperfecțiuni.

Așadar, întotdeauna recomandăm prevenția și mentenanța în defavoarea reparațiilor.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2023
web design by DowMedia
Cos de cumparaturi
Call Now Button