fbpx
Telefon: 0751.201.507

Ce este protecția nano ceramaică și de ce o recomandăm?

Cine nu își dorește o mașină cu un look exterior impecabil, la fel ca în ziua în care a ieșit din fabrică? Ei bine, odată cu utilizarea, stratul de vopsea este supus acțiunii intensive a unui cumul de factori: de mediu, mecanici și chimici. Chiar dacă vopseaua este concepută să facă față acestor acțiuni, în timp, în urma expunerii, proprietățile de protecție încep să își piardă din eficiență, așa că este nevoie de o intervenție de întreținere.

Bineînțeles, este recomandat ca protecția nano cermaică să fie aplicată încă de la începutul ciclului de utilizare. Astfel vopseaua își va păstra luciul și proprietățile, indiferent de expunerea la factorii de mediu, la factorii chimici sau la cei mecanici.

Ce este protecția nano ceramică?

În temeni simpli, protecția nano ceramică este o soluție care se aplică în straturi peste vopsea astfel încât să-i păstreze luciul și să o protejeze împotriva elementelor de mediu cu efect coroziv, dar și de acțiunile mecanice în urma cărora rezultă microzgârieturi.

Beneficiile imediate sunt protecția superioară pe care o oferă finisajului vopselei astfel încât suprafața exterioară să-și mențină luciul și finisajul de nou. Astfel, aplicată la intervale regulate, protecția nano ceramică aduce o creștere importantă a duratei de viață a vopselei atât din perspectiva aspectului, cât și din cea a proprietăților fizice.

În salonul nostru folosim soluția de protecție nano ceramică Crystal Serum Ultra, una care, la ora actuală, oferă cel mai bun grad de protecție de pe piață. Aceste performanțe sunt date de compoziția chimică a soluției. Nanoparticulele integrate în soluție, odată aplicate, consolidează și îngroașă stratul superior al vopselei.

Performanța acestei soluții este dată de o nouă nanoparticulă introdusă de producător, 7nm, particulă care vine cu un grad superior de protecție față de celelalte soluții disponibile pe piață. Nanoparticula nouă 7nm completează și potențează proprietățile nanopartculei deja existente în formula soluției, 20nm. Împreună, cele două elemente, creează un sistem de protecție cu o durabilitate superioară.

De ce recomandăm protecția nano ceramică?

Majoritatea mașinilor sunt parcate afară, spațiu în care sunt expuse direct la acțiunea factorilor de mediu, cum ar fi razele UV, variațiile de temperatură, ploile, ninsorile sau expunerea la substanțe chimice acide sau alcaline. Dintre aceste substanțe, fecalele păsărilor au un impact coroziv major asupra vopselei. Acest impact se accentuează în condițiile acțiunii directe a razelor UV. În timp, stratul de vopsea se va degrada, iar recondiționarea lui va deveni costisitoare.

Așadar, cum paza bună trece primejdia rea, recomandăm protecția nano ceramică pentru orice tip de mașină, indiferent de vârstă. Este o soluție preventivă care va extinde considerabil perioada în care mașina va arăta impecabil.

În același timp, recomandăm aplicarea protecției nano cermaice la exterior după un polish sau alte tratamente de recondiționare a vopselei. Astfel, durabilitatea rezultatelor va crește considerabil.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2022
web design by DowMedia
Call Now Button
Open chat