fbpx
Telefon: 0751.201.507

Beneficiile esențiale ale foliilor auto omologate

În cazul în care geamurile mașinii nu au fost tratate pentru a avea o tentă mai închisă sau se dorește o închidere mai pronunțată, montarea de folii auto este un pas normal. Deși aceste folii au o serie de avantaje, pentru a beneficia de acestea, fără a periclita vizibilitatea și, implicit, siguranța pasagerilor, este recomandată montarea de folii omologate.

Când ai nevoie să montezi folii auto?

Principala funcție a foliilor auto este aceea de asigura un plus de protecție împotriva razelor solare și a căldurii exterioare, ceea ce prezintă un avantaj important în timpul zilelor toride de vară. Pasagerii de pe bancheta din spate vor beneficia de un plus de protecție dacă geamurile au folii sau au o tentă mai închisă.

Dincolo de protecția pasagerilor, foliile asigură și o protecție a plasticului interior, a tapițeriilor textile și a celor din piele de efectele negative ale expunerii prelungite la razele ultraviolete. Foliile pe care le montăm la AutoCBN au un filtru UV cu o eficiență de 99%, ceea ce asigură un nivel superior de protecție.

Un alt beneficiu al foliilor este dat de plusul de intimitate pe care îl asigură. Montate corect, foliile auto omologate „ascund” pasagerii sau obiectele transportate pe bancheta din spate.

Nu în ultimul rând, un beneficiu important este protecția anti-efracție. Datorită acestei proprietăți, foliile auto nu se rup în momentul în care geamul este spart, ceea ce asigură reținerea cioburilor.

Chiar dacă foliile auto sunt omologate RAR, respectiv corespund standardelor naționale și internaționale în vigoare, pentru a fi sigure, trebuie montate corect, într-o unitate autorizată. AutoCBN are certificările și expertiza necesare pentru a asigura o montare corectă și în cel mai scurt timp a foliilor.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2022
web design by DowMedia
Call Now Button
Open chat