fbpx
Telefon: 0751.201.507

Aplicarea unei protecții ceramice contribuie la durabilitatea efectelor unui polish profesional

Efectele unui polish profesional pot avea un impact durabil extins cu ajutorul adăugării unui strat ceramic de protecție. Astfel intervalul dintre intervențiile polish crește semnificativ, iar vopseaua își va păstra aspectul și integritatea pe o durată mult mai extinsă decât cea prevăzută de producător.

Mai devreme sau mai târziu, orice mașină are nevoie de o intervenție polish. Uzura, ciclurile îngheț-dezgheț, acțiunile corozive generate de elementele mediului înconjurător, micro-fisurile și micro-zgârieturile acționează constant asupra degradării vizuale și fizice a vopselei mașinii. În cazul în care nu se iau măsuri, problema se agravează și pot interveni daune mai grave, respectiv apariția ruginii și o degradare fizică mult mai vizibilă. Bineînțeles, pe măsură ce mentenanța este neglijată, pe atât costurile de reparație vor crește semnificativ.

De aceea, la intervale regulate, este recomandată câte o intervenție de detaling la nivelul caroseriei. Această intervenție cuprinde o serie de operațiuni de curățare, decontaminare și regenerare a stratului de vopsea. Procesul de detailig profesional pentru caroserie presupune o serie de etape, proceduri și procedee bine stabilite, astfel încât rezultatul final să fie unul durabil.

În principiu, un tratament complet urmat de aplicarea unei protecții ceramice va menține integritatea vopselei și rezistența la factori externi mecanici și chimici pentru un interval de timp care se poate extinde le câteva luni la câțiva ani. Bineînțeles pentru a beneficia de protecție optimă intervale extinse este nevoie ca periodic să se intervină cu lucrări simple de mentenanță a stratului protector.

Beneficiile unei mentenanțe corespunzătoare acordate caroseriei nu sunt doar de natură estetică. Deși aspectul estetic este cel mai vizibil, sunt o serie de beneficii complementare unei întrețineri corespunzătoare a mașinii. Unul dintre cele mai importante este menținerea unui preț de revânzare ridicat. Așadar, în momentul în care vei dori să schimbi mașina presiunea financiară pentru achiziția uneia noi va fi mai mic deoarece mașina veche a fost vândută la un preț bun.

Întreținerea caroseriei, respectiv a aspectului estetic, este la fel de importantă ca respectarea programului de revizii. Programarea reviziilor conform recomandărilor producătorului asigură o funcționare mecanică optimă, la fel cum detailingul exterior cu aplicarea protecției ceramice întreține proprietățile vopselei și previne uzura acesteia și, implicit a caroseriei.

 

 

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2023
web design by DowMedia
Cos de cumparaturi
Call Now Button