fbpx
Telefon: 0751.201.507

Aplicarea de folii auto, o alternativă mai accesibilă la revopsire

Mai devreme sau mai târziu, în urma acțiunii factorilor externi vopseaua mașinii se deteriorează. Chiar dacă stilul de condus este unul preventiv și nu există lovituri, insectele, urmele de combustibil, resturile de la păsări, pietricelele și chiar lavetele murdare folosite pentru curățarea mașinii contribuie la degradarea stratului de vopsea.

În unele cazuri această degradare poate deveni severă astfel încât să dăuneze atât aspectului mașinii, cât și durabilității caroseriei. Un strat degradat de vopsea își pierde proprietățile de izolare și protecție, iar elementele nocive pot pătrunde mai ușor în caroserie acționând în timp pentru deteriorarea ei. Astfel apare rugina care, dacă nu este tratată prompt, va duce la o deteriorare irecuperabilă a caroseriei.

Aflat în această situație, proprietarul are la dispoziție două variante de remediere:

Prima variantă, a vopsirii complete a mașinii poate fi o operațiune destul de costisitoare și, s-ar putea să dureze. În același timp, varianta a doua, cea a aplicării de folii auto profesionale este una mai accesibilă din perspectiva costurilor și mult mai rapidă. În plus, foliile propun și o serie de beneficii importante.

În primul rând foliile vor asigura o protecție optimă a caroseriei. Vor stopa degradarea stratului de vopsea și vor asigura o protecția împotriva factorilor de mediu cu potențial distructiv de care caroseria are nevoie.

Pentru un efect deosebit de design, la AutoCBN aplicăm și folii carbon 3D. Acestea pot fi aplicate și pe un singur element al caroseriei pentru a da un efect vizual special și pentru a oferi mașini o actualizare de design.

Așadar, foliile auto pot fi o soluție viabilă și accesibilă pentru remedierea urmelor obișnuite de uzură care se manifestă la nivelul stratului de vopsea al mașinii.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2022
web design by DowMedia
Call Now Button
Open chat