fbpx
Telefon: 0751.201.507

Am fost la ROMANIA TUNING ADDICTS 2022 și ne-a plăcut

În weekendul care tocmai a trecut, am strâns echipa AutoCBN și am participat la un eveniment rezervat pasionaților de mașini unice și motoare turate. RTA 2022 sau Romania Tuning Addicts  este deja un eveniment cu tradiție în peisajul automobilistic timișorean.

Ajuns deja la a treia ediție, se poate lăuda cu titlul de cel mai mare tuning show din vestul țării, iar noi am fost bucuroși să participăm activ, ca sponsori dar și ca jurați în juriul care a desemnat CAR OF THE SHOW.

RTA 2022 a reușit să adune peste 80 de participanți din țară și din străinătate care nu s-au sfiit să prezinte mașini cu totul speciale pe care l-au tunat în moduri unice atât în ceea ce privește look-ul, cât și performanțele. Chiar dacă mașinile tunate au făcut senzație, evenimentul a fost animat și de o serie de mașini americane, motorete retro, biciclete artizanale sau spectaculoasele camioane autonome.

În acest an, evenimentul a reușit să atragă și contribuția unor instituții importante, cum ar fi Universitatea de Vest din Timișoara care a venit cu o serie de surprize, Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a participat, la rândul său la eveniment și a profitat de ocazie pentru a readuce aminte șoferilor prezenți de importanța respectării regulilor de circulație. În același timp, IPJ Timiș a prezentat tehnica din dotare.

La eveniment au fost prezenți și cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență care au ținut cursuri scurte de prim ajutor.

Camionul 100% a fost adus de cei de la Continental.

Evenimentul a avut parte și de o zonă de food-court unde participanții și vizitatorii s-au putut delecta cu bunătăți și au profitat de această zonă pentru a socializa și schimba păreri despre pasiunea care i-a adus sâmbătă în parcarea Paul Trans Service.

Pentru noi RTA 2022 a fost o ocazie excelentă pentru a lua pulsul pasionaților de mașini, pentru a descoperi ce urmăresc în tuningul exterior și, de ce nu, a fost o bună ocazie să ne gândim la ce servicii am putea adăuga în oferta noastră pentru a putea fi și mai competitivi pe o piață extrem de dinamică și în creștere în România

 

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2023
web design by DowMedia
Cos de cumparaturi
Call Now Button