fbpx
Telefon: 0751.201.507

Folii PPF Ofertă de vară

Treci la următorul nivel în protecția caroseriei

Află detalii

Începe acum să ai grijă de mașina ta

Bucură-te de protecție superioară vopselei mașinii atât împotriva coroziunii, cât și a daunelor mecanice, cum ar fi zgârieturi sau ciubituri.

3 avantaje esențiale

Montajul foliilor PPF se recomandă pentru păstrarea aspectului caroseriei și prevenirea celor mai frecvente daune minore

Conservarea aspectului

Mașina își păstrează aspectul de "nou" o perioadă mai lungă chiar și în condițiile unei expuneri intesive la factorii de mediu.

Economii semnificative

Previi revopsirile sau vizitele frecvente în saloane de detailing pentru polish. În plus, spălarea este mai rapidă și mai ușoară.

Funcție Auto Healing

Zgârieturile superficiale se  "vindecă" ușor prin expunerea la căldură. În cazul unor daune mai mari, folia se înlocuiește cu ușurință.
Vezi pachetele noastre

Alege protecția superioară pentru  caroseria mașinii tale

Folia de protecție PPF este o soluție inovatoare pentru protejarea vopselei mașinii tale. Realizată dintr-un material transparent și durabil, folia PPF oferă o protecție excelentă împotriva zgârieturilor, uzurii și razelor UV, menținând strălucirea și culoarea originală a vopselei. Cu proprietăți de autoreparare pentru zgârieturi minore și o claritate optică deosebită, folia PPF este alegerea ideală pentru cei care doresc să păstreze aspectul impecabil al vehiculului lor pe termen lung.

Să vorbim despre beneficii

  • Protecție împotriva zgârieturilor curente și inevitabile rezultate în urma unei exploatări curente obișnuite: zgârieturi provocate de crengi, de particule de praf, de nisip, de pietricele.
  • Protecție împotriva petelor, cum ar fi cele provocate de insecte, excremente de pasăre, sare, uleiuri și alți agenți cu potențial coroziv la nivelul vopselei;
  • Proprietatate de autovindecare: folia revine la forma inițială, eliminând zgărieturile superficiale în urma expunerii la căldură;
  • Protecție împotriva vandalismului: folia asigură un strat care poate preveni cu succes efectele vandalismului, cum ar fi tentativele de zgîriere cu cheie sau a urmelor provocate de marker;
  • Protejează împotriva micro-fisurilor: folia asigură o protecție importantă împotriva elementelor exterioare care pot provoca micro-fisuri în urma circulației în exteriorul localității și pe autstrăzi: praf, pietricele, etc.
  • Aspect estetic îmbunătățit: deși transparentă, folia potențează efectul de luciu al vopselei.

Proprietăți testate

Am testat calitatea foliilor PPF pentru a ne convinge de proprietățile lor
Cere ofertă personalizată

Ne-au testat și au plecat mulțumiți

Alătură-te și tu familiei  clienților care au grijă de mașinile lor
Recomand!!! Profesioniști! Oameni de calitate care știu ce fac și își fac foarte bine treaba. Soluțiile folosite sunt profesionale și au rezultate garantate!

Ovidiu Aurelian Dănciulescu

Client Auto CBN
Eu mi-am pus folii la ei și sunt cei mai buni. Raport calitate-preț... fără cuvinte. Recomand cu cea mai mare încredere.

Bobi Petrovici

Client Auto CBN
Prima mea masina noua, un Honda Civic e:HEV 2023. Am avut nevoie de extra protecție datorita faptului ca masina sta afara tot timpul și este expusa mai ușor la accidente. Am apelat la AutoCBN la recomandarea unor prieteni care au spus ca fac treaba de calitate.

Am fost la ei, am purtat câteva discuții și mi s-au prezentat opțiunile. Am decis sa merg pe folie ppf, pe folia cea mai groasa pentru maxima protecție.

Am fost mulțumit de rezultat, am adăugat și câteva imagini spre finalul procesului de aplicare a foliei.

Denis Izimșanu

Client Auto CBN
Cunoaște și alți clienți AUTO CBN

De ce să alegi Auto CBN?

Pentru că avem peste 10 ani de experiență în detailing auto și nu numai.

Atenția la detalii este esențială pentru ca totul să se ridice la nivelul exigențelor clienților noșttri. Experiența de peste 10 ani în montajul foliilor de protecție PPF ne ajută să oferim o abordare personalizată în funție de modelul mașinii dar și de nevoile proprietarului. Ne place ceea ce facem, avem satisfacția unui proiect bine făcut atunci când clientul pleacă din salunul nostru cu o mașină de care să se bucure mult timp în condiții de siguranță.

Mașini frumoase pe care le-am ajutat să-și păstreze look-ul

FAQ Folii PPF

Cum funcționează folia PPF?

Folia de protecție PPF (Paint Protection Film) este un strat transparent și durabil aplicat pe suprafața vehiculului pentru a proteja vopseaua de zgârieturi, ciupituri, raze UV și alte daune.

Folia PPF afectează aspectul mașinii mele?

Folia PPF este concepută pentru a fi aproape invizibilă, oferind protecție fără a altera aspectul original al vehiculului. În plus, folia poate chiar îmbunătăți strălucirea vopselei.

Cât de durabilă este folia PPF?

Folia PPF este extrem de durabilă și poate proteja eficient vopseaua mașinii timp de mai mulți ani. Durata de viață poate varia în funcție de condițiile de utilizare și întreținere, dar în general, poate dura între 5 și 10 ani.

Se poate înlocui folia PPF fără a afecta vopseaua?

Da, folia PPF poate fi înlocuită în siguranță de către un profesionist fără a deteriora vopseaua originală a vehiculului.

Folia PPF necesită întreținere specială?

Întreținerea foliei PPF este similară cu cea a vopselei auto. Se recomandă spălarea regulată a mașinii și evitarea produselor de curățare abrazive. De asemenea, este recomandat să evitați expunerea prelungită la razele solare intense pentru a menține proprietățile foliei.

Unde pot aplica folia PPF pe mașina mea?

Folia PPF poate fi aplicată pe diverse părți ale vehiculului, inclusiv capotă, bara față, aripi, oglinzi laterale, praguri și chiar pe faruri pentru protecție suplimentară.

Este folia PPF rezistentă la zgârieturi și ciupituri?

Da, folia PPF este proiectată pentru a proteja împotriva zgârieturilor și ciupiturilor cauzate de pietricele, resturi de drum și alte pericole de uzură zilnică.

Cât costă instalarea foliei PPF?

Costul instalării foliei PPF variază în funcție de mărimea vehiculului și de suprafața pe care dorești să o protejezi. Este recomandat să soliciti o ofertă personalizată de la un furnizor specializat.

Folia PPF afectează aplicarea altor tratamente de protecție?

Folia PPF poate fi combinată cu alte tratamente de protecție, însă este important să urmezi recomandările producătorului privind produsele compatibile pentru a asigura longevitatea și eficacitatea foliei.

Contactează-ne

Hai să te ajutăm cu o protecție durabilă pentru mașina ta!
Telefon:
0751.201.507
E-mail:
office@autocbn.ro
Unde ne găsești:
Strada Căprioarei, nr. 11, Ghiroda, Jud. Timiș.

Ne gasiti si pe Facebook ! #AutoCBN

SC Auto CBN Internațional SRL © 2023
web design by DowMedia
magic-wanddatabasecart
Cos de cumparaturi
Call Now Button